martinifoto.blogg.se

Hej! Vad kul att just du hittade hit. Jag heter Victor Martini och är 19 år fyllda. Den här bloggen riktar sig från mig till alla er som tycker att fotografering är intressant, eller rentav en livsstil. På min blogg kommer ni kunna finna bilder, alla naturligtvis tagna av mig själv. Tanken är att bilderna ska gå i temat variation (om man kan säga att det är ett tema) och jag vill göra varenda bild mer unik än vad den redan är. Istället för kvantitet vill jag ge er en historia bakom vardera bild jag lägger upp och kommer ambitiöst sträva efter att ge bilderna liv, realism och bakgrund! Hoppas ni gillar min blogg! /Victor Martini

Gott Nytt År!

Publicerad 2013-12-31 12:24:18 i Allmänt,

De senaste dagarna har bjudit på mycket nöje och efter ett trevligt och traditionsenligt annandagsfirande hos mormor så åkte vi hemåt, för bara en stund. Morgonen därpå bar det av mot Köpenhamn där smørrebrød, julcabaret och tivoli med sina miljontals ljus gjorde kvällen väldigt lyckad. För att toppa det hela avslutades Köpenhamnsvisiten med en Caipirinha i hotellets Skybar samtidigt som ett spektakulärt fyrverkeri lyste upp himmeln.
 
Malmö stod som värd för nästa dags händelser och eftermiddagen fylldes av shopping efter nyårsoutfiten samt The Hobbit 2. Måste säga att filmen var grym, och jag är så taggad att se den sista :) Trots allt så känner jag lite anknytning till landskapen eftersom jag var på Nya Zeeland och såg några av platserna som de filmade på. Helt awesome var också Fylke/The Shire och Hobbiton som faktiskt existerar som en uppbyggd liten by!
 
Så till nyårshälsningen och bilderna. Bilderna kommer från weekenden i Köpenhamn och i slutet lägger jag även in en bild från Nya Zeeland där man kan se prov på naturen. På Nya Zeeland finns det en enorm variation av miljö och landskap, vill ni se några fler exempel eller eventuellt få något restips, säg det, så lägger jag upp fler bilder!
 

 
 
 
 

Om

Min profilbild

Victor Martini

Jag älskar att fotografera och inspirationen kan slå till närsomhelst! Vad jag fotograferar beror helt på omständigheterna, men allt från porträtt till abstrakta bilder. Mer än gärna skulle jag utveckla mitt intresse från bara en hobby, till att jobba med bilder. Kanske hjälpa andra, att antingen få tips i sin fotografering eller till och med anordna studiosessioner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela